Kanapki pachnące latem

Nie muszą być nudne – z resztą, i tak wszyscy je kochamy.

Kanapki z warzywami, wędliną, serem… A może pastą jajeczną? M. kocha ją bardzo i zajada się z lubością. Dwa jajka, łyżka masła, szczypiorek, sól, pieprz… Jaja starte na tarce i utarte z pozostałymi składnikami. 5 minut roboty, efekt doskonały!

To co – kanapki na śniadanie i kolację?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie na Google

Komentujesz korzystając z konta Google. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie na Facebooku

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj /  Zmień )

Połączenie z %s